Демократична България ще постави пред коалиционните партньори въпроса за смяната на

...
Демократична България ще постави пред коалиционните партньори въпроса за смяната на
Коментари Харесай

ДБ ще постави в коалицията въпроса за смени на шефове на спецслужби

" Демократична България "  ще сложи пред съдружните сътрудници въпроса за промяната на шефове на специфични служби. Това сподели пред съпредседателят на групировката Атанас Атанасов.

Той разгласи, че след ГЕРБ промяната на шефвете на специфичните служби е била наложителна, тъй като по времето на ръководството на държавното управление на Борисов този бранш е бил приспан. По негови думи задачата е била службите за сигурност не да разкриват, а да прикриват закононарушенията, които са се вършели по време на това ръководство.

" И беше неотложно да бъдат осъществени тези промени, само че не беше удачно служебно държавно управление, назначено от президента да прави оферти на своя патрон за тези промени. В смисъл, че не трябваше да бъдат назначавани като титуляри шефовете на служби ", разви тезата си Атанасов. Той добави: " Още тогава предизвестих, че има риск при постоянно държавно управление да се получат напрежения ".

Веднага по-късно той сподели, че ще слагат в обединението въпроса за лични промени, само че не назова кои тъкмо шефове на специфични служби има поради. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР